Ieder kind is uniek

Ieder kind is uniek, dat zien we iedere dag opnieuw en daar spelen we op in. Dat zie je terug in de manier waarop we contact maken met je kind,  in de wijze waarop we je kind even met rust laten of juist bij het spel of een activiteit betrekken.  Een goed contact met jou als ouder is daarbij ontzettend belangrijk,   jij kent je kind tenslotte het beste!

Huisstijl element Waddenkind

Peuteropvang 2-4 jaar

Ben je op zoek naar een peuterspeelzaal/peuteropvang omdat je graag wilt dat je kind met andere kinderen speelt, gestimuleerd wordt in zijn ontwikkeling en spelenderwijs wordt voorbereid op de basisschool of zoek je goede en leuke opvang voor je kind dan ben je bij Waddenkind van harte welkom.  Waddenkind heeft ruim 40 jaar ervaring met het werken met peuters van 2 tot 4 jaar!!

VVE 2,5 - 4 jaar

Het kan zijn dat je peuter met een beetje extra hulp en aandacht straks klaar is voor de basisschool. Bij de één is het de taalontwikkeling die wat langzamer verloopt, bij de ander de sociaal emotionele ontwikkeling of juist de motorische ontwikkeling. Het kan ook zijn dat er in de thuissituatie iets speelt waardoor je kind wat uit balans is geraakt.

BSO 4-13 jaar

Vanaf het moment dat de schoolbel gaat is het VRIJE TIJD op de BSO. We bieden leuke en spannende activiteiten aan, vaak aan de hand van thema’s zoals Natuur en Natuurbeleving, Bewegen en Sport, Cultuur en Kunst, Muziek, Voeding en Koken. Kinderen mogen bij ons zelf kiezen of ze hier aan mee willen doen of liever vrij willen spelen.

privacy statement en algemene voorwaarden