Bruintje Beer, Leens

Een warme veilige plek voor ieder kind om zich optimaal te kunnen ontwikkelen”

Dat is waar steeds weer aan werken. We baseren ons handelen in de peutergroep (8.30 tot 12.30 uur) op de methode Startblokken.

Dat betekent dat we aansluiten op de actuele ontwikkelingsmogelijkheden en belangstelling van kinderen in de groep en tegelijk aansturen op het zetten van een volgende stap in de kinderlijke ontwikkeling. We kijken goed naar de groep en naar de individuele peuter en sluiten aan op wat leeft bij de groep en/of bij het individuele kind. Vaak werken we met thema’s.

We vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij wat we doen. Wederzijds vertrouwen en goede communicatie helpt ons om de peuters zo goed mogelijk te begeleiden.

De peuterspeelzaal/peuteropvang is gehuisvest in het nieuwe Kindcentrum in Leens. We hebben een prachtige nieuwe locatie met een mooi speelplein, waar we vaak zijn te vinden. Samenwerking met de school is al gestart door samen de methode “de vreedzame school” te omarmen.

 

Combinatiegroep peuteropvang en BSO met hele dag opvang voor 2-4 jarige kinderen.

We bieden in Leens peuteropvang aan van 7.30 -18.00 uur door de peutergroep en de BSO te combineren. Zie ook het pedagogisch beleid combinatiegroep. Er is op deze manier peuteropvang van 7.30 -18.00 uur mogelijk. Voorschools (van 7.30 tot 8.30 uur) vangen we de peuters samen met de BSO kinderen op. Daarna begint de peuterspeelzaal tot 12.30 uur. Vervolgens kan de peuteropvang doorlopen tot 18.00 uur.  Om 14.30 uur vangen we de peuters en de BSO kinderen samen op in één groep.  Zie ook pedagogisch beleid combinatiegroep bij onder het kopje documenten op deze site.

 

Je peuter bij ons aanmelden? Je bent van harte welkom om eerst even te komen kijken!

Kristel Goossens

Pedagogisch medewerker

“ieder kind mag trots zijn op wie hij/zij is”

Marianne Veltman

Pedagogisch medewerker

"ieder kind mag ontwikkelen/groeien op zijn/haar eigen manier en tempo in een veilige en vertrouwde omgeving"

Kom eens kijken

Om echt te weten of jij én je kind zich thuis zullen voelen op een van onze locaties is het goed om eens samen binnen te lopen! Je bent van harte welkom mét je kind(eren).

Contactgegevens

Adresgegevens

  • 9965 TD Leens
  • R. Ritzemastraat 2a
  • LRK nummer: 294526535

Openingstijden

  • Maandag07.00 - 18.00
  • Dinsdag07.00 - 18.00
  • Woensdag07.00 - 18.00
  • Donderdag07.00 - 18.00
  • Vrijdag07.00 - 18.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

privacy statement en algemene voorwaarden