BSO Waddenkind

Al weer een paar maanden is onze Buitenschoolse opvang “Waddenkind”geopend. Wat gaat de tijd toch snel!  Elke dag komen de kinderen voor en na school bij ons genieten van hun VRIJE TIJD. We halen de kinderen op en maken er steeds weer een gezellige middag van. Samen kiezen we wat we gaan doen. Dat kan van alles zijn. Knutselen, spelen, sporten, bouwen, koekjes bakken of gewoon iets voor jezelf doen, je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij ons. Weet je wat ook zo leuk is? We hebben laatst een airhockeytafel gekregen en dat is supergaaf om te doen!

De laatste stakingsdag op 6 november was voor ons een prachtige kans om de hele dag met de kinderen naar “de Bosschuur” op Lauwersoog te gaan. Samen met boswachter Rene zijn we op pad geweest in het bos en na afloop hebben we op een groot kampvuur ons eigen stokbrood gebakken. Dat was smullen! Op dit moment zijn we al weer druk met de voorbereidingen van de volgende stakingsdagen en de komende margedag. Wat gaan we beleven? Jullie horen gauw van ons!

Onlangs mochten we de inspecteur van de GGD verwelkomen. Een onverwachts bezoek en dat is natuurlijk altijd spannend. Wat was het fijn om te horen dat we met vlag en wimpel door de keuring zijn gekomen! Een prachtig resultaat; zodat we verder kunnen op de weg die we zijn ingeslagen. Langzaam aan groeit de groep, maar nieuwe kinderen zijn nog altijd van harte welkom bij ons op BSO “Waddenkind” natuurlijk!

Het BSO-team:                                                                                                                    Tanja Otter en Sonja Vogel

privacy statement en algemene voorwaarden